Побачити нове - велика заслуга, а побачивши, не пройти мимо - заслуга не менша, а більша. Д. Данін

неділю, 22 січня 2017 р.

Підготовчий етап

Підготовчий період
Вітаємо! Ми з Вами на на початку цікавого шляху, сповненого непростими загадками та значними відкриттями. Дякуємо всім, хто приєднався до нашого детективного розслідування! Протягом 23-27 січня є ще можливість всім бажаючим долучитися до освоєння квест-технології. Тож вдалого всім старту! Розпочинаємо пошук успіху у житті з допомогою математики, що є головною метою квесту.
Наразі у кожного агентства є своя платформа для викладання результатів роботи – блог, який має задовольняти такі вимоги:
1.     Заголовок: назва блогу, школа, агентство.
2.     Перша публікація: вітання відвідувачам.
3.     Сторінки: найменше дві – «головна» і «ролі» , де на Ваш розсуд представлена команда, краще якщо знайомство відповідає темі агентства.
4.     Посилання на блоги учасників квесту та на головний блог, гаджет «статистика блогу» та гаджет «архів», інші за бажанням.
Нагадуємо, що у спільній презентації має бути заповнене текстове поле відповідно до схеми, спільне фото команди, а також веб-посилання на Ваш блог (діюче). Завершенням роботи на цьому етапі – є заповнення «форми» із самооцінкою виконання завдань підготовчого періоду. До зустрічі на першому кроці!
PS. Заповніть поле  сервісу Padlet на сторінці "Відгуки" (виразіть свої очікування)

Немає коментарів:

Дописати коментар